Om Sund Stund

Stay True, Stay Sund!

Sundhet för mig

Mitt störta intresse är att bidra till och skapa balans för människor genom ett holistiskt synsätt (helhetsperspektiv). Det vill säga att hälsa inte bara handlar om fysisk träning och att äta balanserat.  Hälsa är även att ta hjälp av andra och unna sig avkoppling. Jag ställer mig ofta ställa  frågan “Vad behöver VI”?

Att bara fokusera på min egen hälsa är onyttigt i längden. Om inte mina nära och kära, kollegor och vänner mår bra och tar aktiva val att ta hand om sig, mår jag inte heller bra. Jag kan bidra med min passion, tid, kunskap och engagemang för min nästa. Stay True, Stay Sund!

Välkommen till mig Catharina på Sund Stund…

Catharina

Undersköterska, Hälsovägledare och Diplomerad Massageterapeut

Mitt varför är att hjälpa människor att hitta sitt varför. För mig är det att kunna erbjuda människor en stund av både njutning för kroppen, men också omtanke om själen.

Vision

Sund stund är ett begrepp där bara du kan ställa frågan till dig själv. Vad är sundhet för dig? Hur lever du ett sunt liv och hur ska jag göra för att kunna göra det? Kom in till mig så hjälper jag dig på vägen. Jag erbjuder dig en stunds avkoppling, men även omvandling. Många som får både massage och fotvård upplever just en omvandling och ökad motivation att prioritera sig själv och andra. Genom att börja med att investera i din egen hälsa, kommer du även kunna hjälpa andra att ta sunda beslut.

Jag vill med min erfarenhet, kunskap och stora engagemang göra ditt besök hos mig till den bästa stunden du någonsin investerat i din hälsa. Stay True, Stay Sund!

 Sund stund vill ge dig  möjlighet att en stund få rå om dig själv att börja resan mot ett sundare liv. Sundhet är just vad du som kund hittar i att värdesätta och ta hand om dig själv med lite hjälp. Kroppen behöver vi lägga både en stund på men även lära oss att ha en sund inställning till. Kroppen är ditt heliga tempel. Stay true, stay sund!

Vanliga frågor

u

Vad betyder Sund?

Synonymer till Sund är: kry, vid god hälsa, frisk, välmående, ofördärvad, förnuftig, vis, klok, HÄLSOSAM, omdömesgill, riktig, nyttig, hygienisk.

u

Vad betyder Stund?

Synonymer till Stund är: ett litet tag, ögonblick, minut, TID, momang, slag, tag.

u

Vad är massage bra för?

Svensk klassisk massage är en massagemetod som används över hela världen och är en mycket effektiv behandlingsmetod för att må bra. Inte bara för kroppen utan även för själen. Här är några av massagens effekter:

 

  • Ökar blodcirkulationen i musklerna
  • Motverkar stress
  • Stärker immunförsvaret
  • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
  • Ökar koncentrationsförmågan

Lider du av stress, ömma och stela muskler, energiblockeringar i kroppen, ofta blir sjuk, känner dig trött eller behöver en stunds avkoppling? Boka en massage hos mig, så vill jag hjälpa dig vidare och garanterar att du kommer märka att massage är just vad du behöver.

u

Hur ofta fotvård?

Fotvård rekommenderas till friska fötter var 3:e månad och till sjuka fötter var 6:e vecka.

Fötterna är den del av kroppen som bär dig igenom livet. Fötterna utsätts vid varje steg för högt tryck.  Börja med enkla saker för att lägga en stund för dina fötter och förebygga sjukdomar. Lägg in i kalendern att avsätta tid för fotvård på regelbunden basis. Antingen hemma eller hos mig. (Boka direkt)

Om du har besvär med fötterna och inte tar tag i det när det uppstår, blir problemen i det flesta fall värre och värre.

u

Varför dyrt med fotvård?

När senast tänkte du så här om dina fötter? “Tack för allt ni gör, ni är vackra som ni är och tar mig fram i livet”  Antar att det var länge sedan eller att du inte har en super bra relation till dina fötter. Äckliga, orena, smutsiga och fula. Det är vanliga tankar kring fötter. Är det sunt att tänka så? Det kommer kosta dig mycket mer i slutändan om du fortsätter med det tänkesättet. Vi har fått våra fötter som gåva och hjälp. Du får tillbaka när du investerar i det du vet är bra för dig och andra.

Hemma kan du Göra en hel del. Jag har ett skräddarsytt paket för att du ska kunna ha fotspa hemma. Ensam eller med dina närmaste och bästa. Det innehåller… (produkterna och kittet kan du köpa i salongen.) Kittet innehåller …. En väldigt generös och lyxig present.

u

Säljer Sund Stund produkter?

Ja, jag har underbara fotvård och kroppsvårdsprodukter från det norrländska skönhets företaget Caro of Gerd. Ekologiska produkter med ingredienser från vår natur. Utbudet är begränsat och kommer växa med efterfrågan.

Sund Stund kommer även få in sulor, stödstrumpor och andra fotvårdsprodukter inom kort.

Ge gärna förslag på fotvårdsprodukter du gillar. Maila med rubriken “Produkter” till info@sundstundfotvard.se

u

Kan man köpa Presentkort hos Sund Stund?

Ja, det fixar du lätt som en plätt via länken, scrolla ned på sidan, så finns det där. PRESENTKORT