Samarbetspartners

Sund Stund är ansluten till SFKM .

SFKM är ett växande yrkesförbund som har funnits i närmare 30 år. Idag är vi Sveriges näst största förbund för terapeuter inom en rad olika yrken. SFKM försäkrar, kvalitetssäkrar och ger stöd och support till medlemmarna och deras klienter.

Move Wellness

Move wellness vill vara en anläggning med en genuin och familjär träningsmiljö för att ge människor både energi och resultat genom att träna och umgås i flera olika former.

MOVE är en mötesplats mitt i Knivsta med  lounge ytor, toppklassigt kaffe, gym, gruppträning och personlig träning. MOVE verkar i tron att genom träning och rörelse lever vi ett starkare, smartare och lyckligare liv. I samband med ditt besök hos Sund Stund är du välkommen att prova på någon av våra träningsformer, avrunda med en bastu och njuta av gott kaffe medans du kopplar av i vår härliga lounge (med reservation för undantag med anledning av covid-19).

ePassi

Vi är anslutna till friskvårds portalerna ePassi.

ePassi Min Friskvård AB tillhandahåller ett betalsystem för skattefri motion och friskvård som hjälper arbetsgivare att aktivera sin personal. Administrationen för friskvårdsbidraget minimeras samtidigt som antalet anställda som utövar motion och friskvård ökar. Detta skapar ny och positiv energi hos våra kundföretag. ePassi Min Friskvård är en del av ePassi Group som är marknadsledande inom digitala betaltjänster för personalförmåner i Norden. I dagsläget har systemet i Norden mer än 700 000 användare och fler än 30 000 anslutna leverantörer och omsätter över 80 Miljoner Euro. Idagsläget administrerar vi förmåner för kunder i Sverige som har från 3 anställda upp till 20 000 anställda.

Actiway

 Vi är anslutna till friskvårds portalerna Actiway. ActiWay är ett digitalt hälsoföretag som erbjuder marknadens smidigaste system för betalning, administration och uppföljning av hälsoförmåner. Med vår modell aktiveras fler medarbetare till en friskare vardag, något som gör att de på bästa sätt kan bidra till en framgångsrik organisation.

Fotvård-Sund-Stund